Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålfågel

Stålfågel flyger om natten

Min vän

Hon skrämmer dig till litenhet

Om och om igen

Hon blänker så grann

I stjärnornas ljus

Dånar och tjuter

Över varje hus

När kommer hon fram

När landar hon igen?

Vad tror du min vän

Vad har du på känn?

Störtar hon mot marken

I lågors sken?

Reser hon sig åter

Där dödsvinden ven?

Den dånande rösten

Skall snart få sitt slut

Då först, min kära

Vågar du dig ut

Borta är Stålfågel

Borta hennes ljud

Men med henne folket

Och kärlekens bud




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 428 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 19:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Det finns en fågel som flyger om natten...
Den är alltid hungrig...
Den lever av dig
Den lever av mig
Den lever av skräck\"

http://www.youtube.com/watch?v=MrbBOFXF4zk

2008-05-24

  genni VIP
Fastnar för orden, Reser hon sig åter, Där dödsvinden ven...vackert skrivet, Kram
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity