Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsliga händer

När du sinnligt kärleksfullt..
tar på mig bit för bit
utforskar varje del av
min längtande hud..
väcker mina sinnen
till lust med mjukhetens
känsliga törstande händer..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-23 19:53



Bookmark and Share


  livsdans
Fantastisk erotik...ur känslighetens utforskande längtan och törst!
2008-05-24

  Havsbris
Magiska händer,
vad säger mer
om det? ;o)

Sinne som vidrör
alla sinnen!!
mmmm
2008-05-24

    ej medlem längre
Nästan så jag ville höra mer...*L*
På ngt sätt så stör det mig att skriva sitt namn i slutet av texten...onödigt tycker jag och kan faktiskt störa diktens sista rader som i denna...
2008-05-23

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm.... härliga rader!
2008-05-23

  papessa
du vet hur det skall kännas
2008-05-23

  Karl-Bo Lundstedt VIP
så smekande poesi
när den är som bäst...
kb
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP