Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om hur svårt det är att släppa någon in på livet och att förlita sig på någon annans känslor


Hello sunshine

samma känsla igen
jag famlar i svärta
jag kan känna blodet
som inte vill stillas
i mitt darrande hjärta

det är mina röriga tankar
osäkerhetens smet
som bygger en ridå
mellan dig och mig
och förälskelsens stillhet

och allt det röda
påminner om dig idag
det brinner i knutarna
i den frusna hopplösheten
som kallas jag

men ljuset i tunneln
känns lite närmare nu
jag kan se en väg ut
som leder från mörkret
och det ljuset är du




Fri vers av Fröken Frida
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-24 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida