Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp


När botten är nådd

kan man inte falla längre




Övriga genrer av eva m h
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-24 00:11



Bookmark and Share


  karenina VIP
rätt! då kan det bara bära... uppåt! :-)
2008-05-26

    Maria Malm
Då kan man bara ta sig uppåt..om man inte fastnar därnere..
2008-05-25

  Michaela Dutius
Nej- det har jag erfarenhet av- då är det bara att klättra upp
2008-05-25

    snöö
Kanske, men ibland är det så djupt till botten.
2008-05-25

  Marreb
Kommer att tänka på en sångtext av Phil Driscoll; \"when you´ve reached the bottom line, there´s only one way to fly... the only way is up\"
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

eva m h