Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom mina ord


Vi dansar återigen nära denna månberusade natt
över förbjudna ängar fyllda av längtans blommor
tyst sammanstrålande under himlens vakande blick
virvlande i ljuset av stjärnor som återföds inom oss

Din själ viskar om en plats för ensamma drömmare
djupt i barnasinnets vindlingar bortom övergivna berg
och en resa där vi färdas på kärleksporlande floder
mot äventyr under tusenåriga ekars lummiga grönska

När våra lätta fötter så lämnar gräsets skimrande dagg
sveper dina vingar ut oss över möjligheternas ocean
långsamt glidande mellan verkligheternas portaler
i ett älskande andetag där våra sinnen finner evigt liv




Fri vers av Evigt liv
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-24 10:07



Bookmark and Share


  Leva Livet
Underbart!
2008-06-07

  Mona*
Det känns som en saga där jag själv deltar, i Astrids värld. Tycker mycket om titeln.
för ensamma drömmare...
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Såväl mäktigt som vackert.
Denna förbjudna längtan som kan berusa så till den milda grad...
2008-05-24

  drakbruden VIP
Vackert och magiskt! Underbara bilder förmedlas!
2008-05-24

  mare VIP
..ljuvligt vackert..
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv