Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Samma typ av annorlunda saker" Willy Crafoord skriver om beteende. Jag om utseende. Samma typ på ett annorlunda sätt, men någon jävel ser garanterat ut likadant.




Plastic padding

 

 

 

strama upp
i kampen mot förlorad
ungdom

fyll igen sprickor
skönhet är i blomning
stretar släthet 

plastic padding

blekt emalj
bara en täckning
från sann historia

gömmer åren
bakom duperad
dockighet

plastic padding

kletar
fastnar mognad
erfarenhet
i en grå-stel-röra
blir tillverkad
och helt utan
intelligens

 




Fri vers av Laijza
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 08:16



Bookmark and Share


  Roger VIP
Så helt på pricken.. å alla gråter av lycka. Världen har blivit sjuk
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang