Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskande vind

Sommarvindar sveper fram
över skogar över äng
viskande till hav och strand
vidrör själars inre hamn...


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-24 10:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så underbart!
Den inre hamnen, dit så få når...
2008-05-24

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-24

  Havsbris
hmmm

kan känna dina ord
i huden... tittar övan
och låta vinden smeka
mig i ansikte och håret...

härliga känslor och
verser ;o)
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP