Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens dryck

Fyll min bägare...
låt det svämma över
med din kärleksdryck..
vill dricka mig full på din
ljuvliga smak av kärlek
till fullständig mättnad
i stundens törstiga nu..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-24 12:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En dikt som sprider kärlek,
svämmar över av ljus! : )
2008-05-24

  Sladjana Zubcevic
Oerhört vackert!
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP