Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan själar

Havets svallande vågor
slår mellan själars stränder
sköljer över av styrkan...
ledd utav kärlekens händer


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-25 00:27



Bookmark and Share


  Havsbris
En bron mellan den
andliga och materiella,
människors behov...

Du har magin i dina
ord, alltid ;o)
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Får de händerna leda kan inget bli fel.
2008-05-25

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP