Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tavla

Himmelsblåa klara färg
av solljus starka sken
målande sin tavla fram...
av mästarhänder vackert ren



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-25 08:53



Bookmark and Share


  Havsbris
Inget kan jämföras
med naturen, den
enda riktiha skönhet
som finns... makt och
ödmjuket tillsammans!
;o)
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
\"Himlen är oskyldigt blå
som ögon när barnen är små\"

Mästaren är så ren i allt Han gör.
Vi smutsar ned oss.
Men får ändå följa med till jobbet.
Av bara nåd.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP