Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har jag alltid haft böjelser för blodsugare


Ur springan läcker livet

 

Det är ur förlorad dygnsrytm
som jag ser glömskans stunder

vibrera i svart och vitt

och behoven är demonen
som söker tillflykt

nästlar sig in i mitt cirkulationssystem
ryggradsdjuret jagar bukfylla.

Pelikanerna orörda i luften
med vingarna utbredda

Och hur kan jag klaga,
när jag står vidöppen

i väntan på att sugas ut.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-25 10:04



Bookmark and Share


  devilsangel
Ibland är man bara mer mottaglig för blodsugare..den tiden går förbi när man är starkare i sig själv...Det strömmar ur dig vemodiga och smärtsamma rader...du är starkt inspirerad så något gott för det med sig :))
2008-05-25

  korpfjäder
Du lyckas lägga bilderna ovanpå varandra så att de förstärker varandra - oväntat med pelikaner mitt i allt - och så du själv vidöppen. Mm. Gillar. Undrar om du står lika villigt välkomnande också för de små myggorna.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund