Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inga magiska händer



Jag har inga magiska
händer
att trolla med
men
jag har tankar
som glimmar

glädje

som går vilse ibland

men ändå alltid hittar hem

och jag kan
berätta
en saga för dig
ta dig till en plats
du aldrig sett förut

om du bara
vågar släppa taget
om dig själv

och lita på

att jag vet vägen




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 767 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2008-05-25 12:15



Bookmark and Share


  annaregina
Mycket fin! Jag tyckte framförallt om de mittersta raderna: "glädje som går vilse ibland, men ändå alltid hittar hem ..." Utsökt!
2008-08-02

  Bibbi VIP
Jag släpper taget och följer med.
Vad spännande!
Applåd och bokmärke.
2008-05-30

  Ronny Berk
så tröstefullt vacker och välformulerad en poesin...som formad av den magiska pennans vägfinnande rader...ja...
2008-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek och tillit går hand i hand.
2008-05-26

    mr cloud
enormt bra ! bokmärker denna ! (:
2008-05-26

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

En dikt som griper tag, få en att börja vandra... Hälsar vännen Fredrik
2008-05-26

  anits VIP
Underbara vackra ord
jag gillar dom två
sista raderna
2008-05-26

  Elaine.S VIP
Underbart hoppfulla ord...
2008-05-26

  Ulf Lagerholm
ja det är väl så vi alla önskar vi kunde ha det under stundom, att bli varsamt ledda, mot den trösterika sagan

tycker mycket om denna slinga
2008-05-26

  AnnaMy
gillar texten, applåd :)
2008-05-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken uppmuntran för mig denna morgon. Underbara rader som får mitt vilsna hjärta att le. Tack!/B
2008-05-26

  © anakreon VIP
Mums som ger applåder!
2008-05-26

    ingvar VIP
Stor eloge till Dig! Speciellt början är underbar! Tänk så många - kanske alla - som har tankar, som glimmar, men som aldrig låter dem glimma.
2008-05-26

  ~~*MariamAurore*~~
underbart Michaela :)
2008-05-25

    Louvisa
Sååå underbar!
Den tar jag med mig.
Helgjuten från första till sista strof
2008-05-25

  Maria T
Vacker poesi fylld av tankar som glimmar
2008-05-25

  Annette Andersson
Den underbara text ger mig tröst och glädje att läsa. TACK!
2008-05-25

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fint!
2008-05-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt min vän!
Lita på den, som
har gått före!
Man kan väl inte
få bättre före... Än att få
spåra, i en utlagd fåra!!!!!
*******************
2008-05-25

  Johan Bergstjärna VIP
Ja... jag litar på dej... : )
2008-05-25

  -Ulla Tilemo- VIP
Tvekar inte två sekunder......
2008-05-25

    Ken Cassel
Jo, Michaela
Jag tror att du vet vägen
Jag sätter min tilit till dig och följer med dig in i din saga
Tjusigt skrivet

Kramar
2008-05-25

  drakbruden VIP
Älskar början på texten
\"Jag har inga magiska
händer
att trolla med
men
jag har tankar
som glimmar

glädje\"
Så vackert skrivet!
2008-05-25

  devilsangel
Underbart skrivet! Slutraderna är ju bara så fina!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius