Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottade

Din nakenhet..
blottad
inför
min..
två själar
helt för
varandra..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-25 18:56



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så härligt blottade känslor för varandra och finner man trygghet i detta ja då är det sann kärlek, bravo!
2008-05-25

  aol
så fint om sanningen tron på varann bakom nakenheten
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Så skall det kunna vara.
Så helt skall man kunna lita på varandra.
Så att man t o m kan delge varandra mystiskt fuffens man gjort.
2008-05-25

  Havsbris
När känslor är sanna
och stämmer med den
andlig och verklig världen,
är allt man kräver och
tackar för livet...

Allt som behövs för att
älska och vara älskad :o)
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP