Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skydd..

Vid dig är jag trygg
med dig så säker..
runt mig med ditt skydd
din kärlek mig läker..


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-25 20:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Tjusigt!
2008-05-25

  Havsbris
ahhahah

som en dans alla vill
bara din par och sjunger
med själen, ler med
ögonen efter dina rader...

jaa, så ska det kännas
och levas!! ;ö)
2008-05-25

  Larz Gustafsson VIP
En enastående upplevelse.
Eller, rättare sagt: två.
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP