Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tid

Allt har sin tid
allt tar sin tid..
växandet
till mognad
helandets tid..
i det innersta av inre
i själens djupa rum



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-25 22:30



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så levnadsskönt och klokt i allt för sin tid !!!! En applåd blir det !!!
2008-05-30

  Havsbris
;o)

eller hur?
din positiv energi,
din glädje i allt du
skriver eller målar
är bara enastående...

alltid en mjuk orsak
till livet ;o) TACK!
2008-05-25

    Issand. VIP
fin,,, stilla,
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP