Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag trodde...


kunde inte tro det var sant

litade på dina ord
dina skämt
alla de ord som vänligt placerades
i min hjärtetrakt
ord om mig och dig
och de växte
till en längtan att vara dig nära
en önskan att prata om allt
brinnande vilja att mötas
där allt är elektrifierat
och när jag förklarade
mitt tyckerom

försvann du

kan inte tro det var sant
jag trodde i min enfald
att du verkligen
på allvar
brydde dig om mig







Fri vers av glittertindra
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-26 00:19



Bookmark and Share


  karenina VIP
denna går in och under... gör ont.
2008-06-11

  Carola Zettergren
AJ och fy..det blir tyvärr inte alltid som man tänkt!
2008-06-03

  Thurizas
urk det är inte alls med ro man tar sådant.och det tar på krafterna samt tilliten till de \"dära\"
2008-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte jag heller, en
*-na, som Du, skulle
inte Du passa Du, nu!
What, jag undrar blott
om den personen inte
helt fel, för sig har fått?
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra