Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar

Dagdrömmar kommer

De kommer och går

Kommer och går igen

Igen kommer du

Du som håller mig fast

Fast i dagdrömmens grepp 




Fri vers av Nostalgia for Infinity
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 07:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag kan erinra mig en lång sådan period.
Men det var skönt när greppet släppte och jag släppte greppet.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Nostalgia for Infinity
Nostalgia for Infinity