Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga in..

Nära dina
andetag...
vill fånga det inom mig
fylla varje cell med dig..
av det jag andas kärleken


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-26 09:24



Bookmark and Share


  Havsbris
Gud vad det känns
inuti, hela vägen in
till själen, att huden
skakar...mmm

Så bra fångat!!!
;o)
2008-05-27

    wildrosen
Dessa rader fångade mig.. vackert
2008-05-27

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart vackert!
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Att leva i och av varandra. Genom varandra.
2008-05-26

    Lars Gullberg
Hej Mare !

Den här fångade jag in

och föll för,

så vacker
2008-05-26

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP