Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens steg

livet är utom räckhåll
själen är död
hjärtat brustet
vänner borta
smärtan outhärdlig
drogerna starka
knivarna vassa
Dagarna sköljs bort av tårar
ondska knackar på din dörr
döden lurar runt hörnet
självmord finns i tankarna
ta ett steg då lever
ta två du faller
ta tre du försviner
ta fyra och stig in i dödens famn




Fri vers av SeptemberAshes
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 10:56



Bookmark and Share


  Pot Pourri
och mellan varje rad finns mellanrum som val finns mellan varje steg. stark text. stor känsla iom borttagna småord, fint. och inger total hopplöshet för början "livet är utom räckhåll" ger slutet förstärkning.(kram till diktjag ett måste) gjorde ont att läsa.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes