Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten hatdikt

Jag hoppas att det slår dig
När du inte är här så att jag kan slå dig
Jag hoppas att det slår dig
Innan du slår ditt morfinstinna huvud i bordsytan

Att om du återvänder
Finns det kanske ingen återvändo.




Fri vers av Morvern
Läst 1536 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-28 22:50



Bookmark and Share


  Evelina
En klurig liten hatdikt som med få rader verkligen gör sig bra!

Innan du slår ditt morfinstinna huvud mot bordsytan

Klockrent!
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Morvern
Morvern