Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågans hetta

Som eldens
värmande låga
brinner mitt hjärta
för dig....
av flammornas
hetta det smälter
av kärleken inom mig..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-27 00:23



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahaha
du gör mig att känna så bra
med dina fina ord ;o)

den känsla du sprider och
delar är bara för ljuvliga,
när man vet vad du vill
säga, det vet jag med ;o)
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Är det inte en sällsamt underbar upplevelse, så säg?
Allt blommar liksom upp på nytt.
Ty vad hjälper det om naturen blommar om hjärtat är kargt och ödsligt?
2008-05-27

  Sladjana Zubcevic
Så vackert!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP