Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma..

Du ser min längtan
känner min lust
utan ord..
i det tysta
fångar du min kärlek
på dina läppar..
delar varandras sötma
av kyssarnas ljuvliga smak


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-27 10:14



Bookmark and Share


  * Ammi *
mycket vackert och längtansfullt
2008-05-28

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Ljuvlig poesi, som en sommarvinds smekning på kinden. Kroppen darrar... Hälsar Fredrik
2008-05-28

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2008-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Bättre än lördagsgodis.
2008-05-27

  Havsbris
önsknig av alla
i kär i... ;o)

Finns inget bätre
eller mer bättre smak
än tavlan du målar!!

Bravo igen!!
2008-05-27

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-27

  Quasimodo
Fint här för det ordlösa till känslan och för närvaron till den !!!
2008-05-27

    ej medlem längre
Vacker kärlekspoesi!:)
2008-05-27

  Gawain VIP
Sjätte sinnet. Sjunde kanske rent av...

Kärlek tror jag har ett aldeles eget sinne, ett eget universum. Man bara vet utan att egentligen kunna förklara närmare. Somliga kallar det intuition, andra biokemisk-elektronisk verksamhet i hjärnan. Själv nöjer jag mig med amour..

Utsökt!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP