Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om faderskärlek


I Pappas Ögon

Glittrande ögon
En liten vit tand
Den lilla handen
Håller i pappas hand

Pappa böjer sitt huvud
Smeker en liten kind
Ömt, dröjande
som en stilla sommarvind

Från pappas ögon
droppar en ensam tår
Han gråter
smeker rödlockigt hår

Små armar håller om pappas hals
som färdig för en virvlande vals
Ett litet sprudlande skratt
Se, jag e pappas skatt

I pappas ögon har tårarna torkat
Utan din kärlek, mitt barn
Skulle han aldrig ha orkat




Fri vers av merasera
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-27 12:58



Bookmark and Share


  friheten
Väldig vacker
2008-06-24

  Dude
vackert och känslosamt.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

merasera