Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sting av saknad

Ett sting av saknad tränger sig igenom alla lögner.
Tränger sig igenom paniken.
Och allt som en gång krashat.
Du skulle inte förstå mina kvävda skrik om natten.
Du skulle inte förstå.
Du skulle inte förstå




Fri vers av isolas
Läst 393 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-27 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isolas