Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslan

känslan att falla ner från ett höghus är densamma som den här.
det finns inget återvändo nu.
du faller.
jag faller.
och vi kommer aldrig mer upp igen.

jag förlorade den här gången också:
jag behöver hjälp men jag vill inte att du ska hjälpa mig.
vill inte att du ska behöva se mig i ögonen.
för om du gör det,
då ser du sanningen.

då ser du tomheten och rädslan.
rädslan att bli sviken ännu en gång.
rädslan att svika en gång till.
rädslan att vara jag.





Fri vers av isolas
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 19:59



Bookmark and Share


    BABYSTAR
Dock var den här nästintill lika bra.
Det känns väldigtkonstigt däremot, att sitta och jämföra och klassa upp.

Du har i alla fall talang som jag tycker om, ska du veta.
2008-07-01

  tatjana
Jättebra skrivet!
Snyggt...
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

isolas