Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kolla titeln


Bostad sökes

Jag har inte blivit slagen av far eller mor
jag gillar bara inte stället där jag bor

Tolvtusen kr per år, medan lektionerna går
Jobba efter skolan, tjäna en hacka?
Genomsnittet börjar backa

Komma hem, helt jävla slut
Läxor måste göras, allt är akut
och trött på alla tjut

Dämpa stressen, knapra Novalucol
Dränk stressen i billig alkohol

Fem dar i veckan, pratskit taget non stop
Schemat fullt, söker oavbrutet efter hopp

Idioti och hycklare, narrar till
professorer, de drar sina slutsatser utan sensorer

Måste ju ha tid till det riktiga livet,
ska ju snart ta det stora klivet

Behöver mitt lugn, min ro
måste ha någon annanstans att bo




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 22:50



Bookmark and Share


    miramari
Skolan är stressig och det kan vara skönt att flytta hemifrån även om man har snälla föräldrar :-)
Tycker du rimmar fram den känslan bra i din dikt.
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson