Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget positivt har hänt

Inget positivt har hänt
alla stjärnor har jag bränt
och en komet
har just återvänt.




Fri vers av Amanda Eriksson
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-06-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amanda Eriksson
Amanda Eriksson