Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storhet av förundran

Blickar bortom horisonten
långt långt bort...
försjunken i tankarnas
värld av undran
förundran över storheten...
rymd av oändlighet
himlarymders storhet
stjärnevärldens vidd...
oförklarligt mäktigt fångar
mig av någon högre skapat allt det här...



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-28 01:08



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Mycket vackert och sant.
Även Einstein hävdade att en högre intelligens måste ligga bakom skapelsen.
2008-05-28

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt underbar text som jag kommenterar
genom att lägga in en länk för Dig
att se på när tid finnes,,,,,,,,
http://youtube.com/watch?v=zJ8CUz4MZ1M

kabo

2008-05-28

  Johan Bergstjärna VIP
Ja... rimligtvis o högst sannolikt ligger en högre intelligens bakom allt det förundransvärda... Bra skrivet!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP