Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett utsatt barn

Glansiga havsblåa ögon
synens skärpa dålig
i det lilla hjälplösa barnet..
utan kraft att stå att sitta gå
misshandlad slagen..
denna lilla människokropp
skapad unik speciell av kärleken
ett barn utsatt av ondskan
men älskad så starkt.....
att möta livet på ett annat sätt
finns det hopp om framtiden
med kärlekens styrka ledd.......



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-28 10:28



Bookmark and Share


  Heiven
går inte låta bli att inte bli berörd,,,
\"det lilla hjälplösa barnet..utankraft att stå att sitta gå...\"
2008-05-28

  Larz Gustafsson VIP
Kärleken tror allt och helar.
Sanningen frigör.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP