Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trafikolycka


en vän dog i natt

och än en gång påminns man
om livets skörhet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-06-29 18:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hans, mina ord hjälper föga troligtvis men jag beklagar bortgången
2005-06-30

    Idun 1
Sorgligt, tröstekram till dig vännen...
2005-06-29

  madinsane
jag beklagar sorgen.....
2005-06-29

  johii
fruktansvärt kraftfullt skrivet
jag beklagar...
2005-06-29

  kath
så skört, så sprött...så lätt att tappa...så svårt att förstå...

jag sänder dig mina tankar
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP