Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ursäkt gånger två

förlåt

viskar hon försiktigt
mellan de tomma raderna
läser hon sanningen

han ville inte veta varför
hon bad om ursäkt
kanske bara för sakens skull
förlåt för att jag finns till

utan ord
visste hon vad han ville ha sagt
gå din väg
titta aldrig tillbaka
du var inte lycklig, tro aldrig det

han ville känna smaken av det röda och det blå
vi dunstar alla bort till slut
försvinn inte från mig
visste hela tiden vad du trodde
men
jag sa aldrig nej

förlåt för ingenting
egentligen
är det du som ska be om ursäkt
egentligen
för du lät mig gå
säg inte
att vi missförstod varandra
du sa det klart och tydligt
helt tyst




Fri vers av isolas
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-28 21:00



Bookmark and Share


  elliinna
fy faan vilken underbar text. du skriver på ett helt otroligt bra sätt :) keep up the good work :)
2009-04-19

    BABYSTAR
Jag gillar det du skriver. Det påminner mig om mig själv. Tyckte om det här mest tror jag.
2008-07-01

    Wewill
helt underbart skrivet. dina ord fångar mig och vägrar släppa taget. Du har en riktigt talang. det är bra jobbat fortsätt i den här stilen och du kommer skriva massor underbara dikter.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

isolas