Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hudar

I det varma av solljus
vi två blottade..
hudars nakenhet
du för mig jag för dig
för varandra...
se det vackra skapade
smekande händer
av längtans lust...
förenar sol smekt ny kysst hy


mare







Fri vers av mare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-29 01:34



Bookmark and Share


  papessa
den här var underbart bra
2008-05-29

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det väcker sannerligen längtan.
2008-05-29

  Johan Bergstjärna VIP
En av dom vackraste av dej.
2008-05-29

  Karl-Bo Lundstedt VIP
aj, aj, aj så vackert...
sensualism i underbar
fattning....
kb
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP