Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången gillt

 

 

I Den blå ytan ser jag dig
gnistrande likt diamanter

Som berget stäcker sig
mot skyn
sträcker du dig mot
mig för att se om jag står fast

I snön Och de första
vårblommorna finns
det liv där du ska
finna kraften
att födas

Kan du spegla dig
i öppna ögon
den här gången
frågar jag mig själv

oroligt, roligt, ro likt




Fri vers av Mona*
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-29 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Kan du spegla dig
i öppna ögon
den här gången
frågar jag mig själv"

Fin reflektion.
2008-08-25

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-01

  korpfjäder
De stora perspektiven - livet sträcker sig ut i bergen och vattnen - men måste också stanna i det minsta av allt, varje människas eget perspektiv. Vill stanna länge i den här bilden! Den sista gången... kan bli en evighet.
2008-05-31

  * Ammi *
ja, kan du det?
fint vännen
2008-05-30

  devilsangel
den sista chansen man får brukar vara den som gör underverk...får hoppas det blir så även här...en fin och välskriven text av dig...
2008-05-29

  ettjag
det är något i den här som får mig att fastna
jag vet inte vad det är
för jag fattar inte så mycket alls
men något är det, rytmen..
känslan
något
bra!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*