Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljekraft

 

Viljekraft

förmår lyfta mig ända dit

där ditt sovrumsfönster tronar slutet

trots sommarbrisen här utanför

 

Tankar dallrar längtansfullt

i din riktning

                                                                                                                           *

stråkar kärlek

mot vår barndoms hartsfiol

 

ur missljud

föds omsorg

sprakande eld

och passionens rika flöde

 

© Birgitta Wäppling, 30 maj, 2008




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 859 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-30 08:46



Bookmark and Share


  Ilona _L
Applåder och visslingar!
2008-05-30

  Michaela Dutius
Upplever en darrande längtan genom orden som griper tag i mig.
2008-05-30

  Carola Zettergren
Enastående!!!...suggestivt längtansfyllt..vackert!!!
2008-05-30

    Diktarminna
Här lyfter orden poesin till fullkomlighet.

Gillar särskilt:

\"stråkar kärlek

mot vår barndoms hartsfiol\"

Den här tycker jag mycket om. Bokmärker och kommer tillbaka och läser igen.
2008-05-30

  Elaine.S VIP
Gillar allt men mest
\"Tankar dallrar längtansfullt

i din riktning\"
2008-05-30

    Maria Malm
Vackert, lite spännande , lite sensuellt..
2008-05-30

  Hannadraken
åh, verkligen poesi som skapar genklang i mig. Underbart med missljud och hartsfiol tillsammans med passion och viljekraft. Ja, verkligen. Denna innehöll en stark spänning där du balanserar väl. Jag bokmärker!
2008-05-30

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP