Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt maskrosfrön

 

Men tårdränkta kinder torkar de också

och när svullnaden lagt sig lyfte våra vingar

och vi for likt maskrosfrön in över nejden

lät vinden plantera våra intentioner

lika lätt

lika fast

som om ingenting hade varit mer självklart

 

ändå stannade tiden en stund

och vände sig om när vi gick

 

© Birgitta Wäppling, 30 maj 2008

 

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 833 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-30 21:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En helt fantastiskt vacker dikt Birgitta..i försoningens namn..som JAG tolkar det...när stormarna lagt sig ..och glädjen kommit åter...men i slutet av dikten känner man ändå hur smärtan dröjer
2008-05-31

    Diktarminna
Här lyfter diktens känsla till högre höjder. Du har gjort det igen.
Bokmärker och applåderar länge!
2008-05-30

  Carola Zettergren
Hjälp..så andlöst vackert!!!Applåder och bokmärke!!!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP