Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglavingar.

Det sägs att döden är slutet på allt,
Slut på värmen, bara kallt.

Men om du dog, älsklingen min,
Skulle jag fortfarande vara din.

Du skulle bli en ängel och lyfta på ena vingen,
Den andra skulle jag ha kvar, liksom vigselringen.

Du skulle flyga ner till mig varje dag,
Trots att det skulle göra dig svag.

Dina osynliga vingar skulle värma mig om det vore kallt,
De skulle lukta himmel, de skulle lukta hav och salt.

Du skulle vara vacker, som du varit vid livet.
Jag skulle aldrig glömma, aldrig ta det klivet.

Jag skulle minnas och komma ihåg dig,
Du skulle älska, som jag för alltid älskar dig.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 256 gånger
Publicerad 2008-05-30 13:32



Bookmark and Share


  RutigKjol
ohmy, underunderunderbar dikt, lite manus-feelings kanske? ;)
skitfin however, <3
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum