Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Min hemlighet



Kan jag berätta en sak för dig,

en hemlighet inom mig

förr har dessa ord hittat ut ur min mun,

men det slutade med ett döttsfall inom mig

min hemlighet är att jag är kär

att jag är kär i dig






Fri vers av Karl Springe
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-30 14:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ÅÅÅ Gudars skymning vad underbart poetat om den känslan...Bokmärker!!!!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe