Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig vacker

Älska mig vacker..
klä mig med din kärlek
av skönhet..
den varma blodröda
måla mitt hjärta
med rödaste rött
kärlekens penseldrag..
vackrare strålar för dig...


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-30 20:48



Bookmark and Share


  friheten
Ja, så fin med kärleken, om ändå alla fick det
2008-05-30

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Det är just detta det handlar om.
\"You bring out the best in me\", som Carola sjöng.

Mycket fint skrivet.
2008-05-30

  Havsbris
underbar kärleken,
eld och passion
och allt man kan
se emellan... ;o)

titeln påminner mig en
text av Mangal, som
fick stor framgång !

din är lika värd ;o)
energi och ljus,

vive l`amour!!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP