Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bortgångne vän Mattias. Vars många olika talanger jag vill hedra genom några dikter. Detta är en.


trumpetaren


han spelade med en trasig hand
och en sprucken identitet

med outtröttliga lungor
blåste han liv i alla andra

med sitt instrument
spelade han toner

ingen kunde motstå

denne fantastiske trumpetare
min glade vän

är nu död




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-06-29 23:14



Bookmark and Share


  kath
vännerna som knyter ihop livet...ger och tar...och hur de blir vår, och vi deras spegel...så tomt blir det utan dem...när de passerar vidare...

vilken varm och vacker hyllning han får med sig av dig...
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP