Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bortgångne vän Mattias. Vars många olika talanger jag vill hedra genom några dikter. Detta är en.


komikern


han spelade många olika roller

genom ironi och sarkasm
personifierade denne komiker
bruksmentaliteten

med ett vrål
besteg han scenen
med mungiporna neddragna
och händerna i byxfickorna
skrek han ordet

\"DRET\"

ett ord som passade i många sammanhang
och en karaktär som var oemotståndlig

så var det i alla fall för mig

och nu är han helt plötsligt död
men hans humor finns kvar

inom mig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-06-29 23:25



Bookmark and Share


    Idun 1
Jag läste "människan" före "komikern" men nu vet jag att jag hade rätt :) Du kommer minnas komikern Mattias och alla
de andra talangerna han hade.
Han har lämnat en skatt till dig...
2005-06-30

  kath
människors egenskaper slår rot i oss och värmer...glädjer..ger livet ljus...du ger det ord...och din vän blir en person även för mig som läser
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP