Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bortgångne vän Mattias. Vars många olika talanger jag vill hedra genom några dikter. Detta är en.


människan


jag vet att det var jobbigt för dig ibland
att ditt liv kunde vara ett rent helvete

men ändå såg jag nästan alltid
ett leende på dina läppar
en glimt i dina ögon

du var en vän
som jag blev glad av att vara med
någon som alltid kom fram och pratade

hälsade
bytte tankar och ideer

du hade lovat att du skulle ringa
när vi skulle dricka \"SPRIT\" tillsammans
vi skrattade gott åt den ironiska machotanken

och faktum är att jag ler åt den även nu

du vet också att jag arbetar på ett porträtt av dig
det är den tavlan som står kvar i staffliet
nere vid min ateljé där vi satt

hoppas jag får det klart
innan jag går och dör
det kan gå snabbt
vi det vet nu

igen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-06-29 23:39



Bookmark and Share


    Idun 1
Vänner är viktiga, jag tror du var en fantastisk vän till Mattias och när sorgen
har lagt sig kommer du minnas de glada
och positiva stunderna tillsammans med din vän...
2005-06-30

  kath
en vän som var bekväm i vänskapen och kunde le trots det svåra i livet .... att vara vänner i livet på det viset är en skatt ... och den kan aldrig försvinna .... dina hyllningar talar om den skatten väldigt, väldigt fint .
2005-06-30

  madinsane
det finns inga ord.. bara en tröstande klapp på axeln.
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP