Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuets varma

Med slutna ögon
blickar jag mot
solens varma..
nära inpå min
själ av längtan
den eviga längtan
av det varma...
omsluter mig i
stundens nu


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-31 00:19



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Att vara omsluten, innesluten är det största.
Då spelar inget annat någon roll.
2008-05-31

  berxper
Så vackert!
\"Med slutna ögon blickar jag mot solens varma..\"
Jag tycker verkligen om de här raderna.
2008-05-31

  Havsbris
jag som alltid skrev
att lägtan är sötma
i våra själar...

Just nu bara dina ord
kan göra mig känna
det!!

TACK för solen!
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP