Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens spegel

Speglar mig i glansen
av dig...
din närvaros varma
utanpå min hud...
smälter inifrån
av ditt underbara...
glansen av själens ögon
som en spegel
bilden av dig...


mare




Fri vers av mare VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-31 20:33



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En vacker närhet
2008-06-01

  Havsbris
inte låta, -lämna-
något till mig ;o)
så jag kan älska
också, men det
gör jag, så du tog
inte allt hahahaha
2008-05-31

  Havsbris
du är så underbar i kär...
jag vet och känner det
rack i huden och i hjärtat
hahahaha

må all kärlek vilar i dig
men låta något till mig
ahhahahah
2008-05-31

  prinscess VIP
vackert
2008-05-31

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Ännu ett varmt mare-epos.

http://www.youtube.com/watch?v=MPNiDFbseSM&feature=related

2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP