Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick av Liv..

I nuets ögonblick
fångar mina sinnen
in allt i tid och rum..
dofter av liv
alla toners ljud
bilder av konstverk..
sol emot hud
vindens beröring
själslig harmoni..
blir till ljuvlig symfoni



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-31 23:06



Bookmark and Share


  Havsbris
din symfoni spelar
mina toner ahahhaha

du gör mig alltid glad
även i mörkret ;o) eller
är det i sorgen? ahhahah
vad som helst du vet vad
jag menar ;o)

När livet blickar, det är
bättre att fånga det
och leva stort!! ;o)
2008-05-31

  Sladjana Zubcevic
VACKERT
2008-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Allt andas shalom.
2008-05-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP