Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undrar om brorsan tar sig tid att tänka så på sin semester


efter gårdagens sol
är morgonens svalka

faktiskt underbar




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-05-01 13:20



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt dikt! Ja, annars får du tala om det för honom!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP