Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var väldigt längesen. Hoppas ni inte har glömt mig helt. Det har hänt mycket sen sist. Inget värt att nämna.


Corvus

Han var mannen som alltid gick ensam.
Framåt i rask takt mot ingenstans.
Det fanns aldrig någon som väntade
på hans steg, han gavs ingen chans.

Han var pojken som satt under tallarna.
Hade sällskap av tusentals barr.
Det fanns alltid frost där han suttit
i gräset, fast luften var varm.

När du förgäves försöker svälja gråten.
När varje meter du går känns som mil.
När du kräkts upp din självständighet.
När du överdoserat på närhet.

Då tar du det sista ifrån honom.
Det enda han hade kvar.

Han var glas, han var skör som kärlek.
Han såg allt men var blind ända in.
Och nu sitter han där vid ditt fönster.
Försvinn fula kråka, försvinn.





Fri vers av Hades Is Rising
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 05:00



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så fin och djupt berörande...i ett systerhjärta...
2012-12-05

  Elin S
Det bor skuggor i alla människor. Och samvetet hinner alltid ikapp. Denna mässande text lämnar mig med en känsla av svek, olust och framför allt en stor sorg.


Välkommen tillbaka.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Hades Is Rising