Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade många rädslor som barn och på något sätt förmänskligar du dem. Jag tyckte himlen låg så långt upp men vet idag att den är nära.


Virage

Över vassa klippkanter slog bränningarna
sig blodiga och återvände aldrig igen, ens i tankarna.
Det var det hårda i människans inre
som sparkade hål i den mjuka smittbärarsjälen.

När ljuset väcker de döda till återuppvåndelse
rasar havet och himlen över återstoden av oss.
Den frälsning som vaggar er berusade om natten
gör mig argsint och tveksam till samverkan.

I dessa tider var jaget en hägring,
en starrfläck för stor för att se.

Där ord utan mening betyder.
Där förvirringens högborg är byggd.
Där okunskap står helt utan värde
är dekadens enbart en dygd.






Fri vers av Hades Is Rising
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-01 05:50



Bookmark and Share


  Rublev
Me like!!!

”Det var det hårda i människans inre
som sparkade hål i den mjuka smittbärarsjälen”

”Den frälsning som vaggar er berusade om natten
gör mig argsint och tveksam till samverkan”
2008-06-14

  madinsane
fan vad jag har saknat dina texter..
och dessutom är jag pissed för att du inte dök upp förra fredagen *morra*

;)
2008-06-01

  Elin S
\"Där okunskap står helt utan värde
är dekadens enbart en dygd.\"

Touché.
2008-06-01

  mayhem and order
Bara ingressen är ett stort stycke hjärta bara den och jag vill klappa händerna för både den, titel och text. Det här var riktigt bra!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Hades Is Rising