Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädmonolog


bortom graven växer en tall
talar om sommaren

och livet




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 821 gånger
Publicerad 2005-06-30 08:16



Bookmark and Share


    Idun 1
Skön trämonolog :)
2005-06-30

  kath
underbart.... just så är det .... livet stannar... och genom att leva hedrar vi
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP