Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skogsmystik


det finns magi i skogen

och sånt
som ofta bara barn kan se







Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-21 21:02



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, barn ser. Men även några vuxna.
2007-05-22

  KonstigaKatter
Ofta, även oftast men inte bara! Barn ser forfarande och det är underbart.
2007-05-21

    sunnanvind
Deras seende är avundsvärt...
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP