Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anpassningsförmåga


du försöker vara som de andra
men ditt skratt ekar tomt
och dina skämt

faller platt

på varje arbetsplats har jag träffat dig
du är den som ingen vill vara med
den mobbade syndabocken

du befrämjar de andras gemenskap
genom att vara lite annorlunda

brukar alltid försöka prata gott om dig
förtydliggöra dina goda egenskaper
ibland har jag lyckats få de andra
att omvärdera hela situationen

ibland kan de också förstå
att du är länken i de svagas kedja
och behövs lika mycket

som de andra




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-06-30 08:43



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
oj...hårt
2005-07-02

  Teresia Ridell
Precis ! Alla behövs, även de som inte "passar in".
2005-06-30

  Thomas Strandberg
Bra innehåll, bra tänkt, bra utfört. Svider till i bröstet.
2005-06-30

  kath
där sätter du fingret på det hela .... helheten har alltid svaga länkar ... och de finns där för att vi behöver varandra
2005-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP